Τώρα είναι ώρα αυτοκριτικής και ανασύνταξης

Ο Στέλιος Παπαντωνίου γράφει στο in2sports για την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη και την επόμενη ημέρα.


Στο χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Άρη με 4-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης και το αήττητο του σερί σταμάτησε.

Ένας ΠΑΟΚ που έκανε την χειρότερη του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια και τιμωρήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο από τον συμπολίτη.

Τα πολλά προσωπικά λάθη, η κακιά μέρα των περισσότερων ποδοσφαιριστών, η έλλειψη συγκέντρωσης, η κακή αμυντική λειτουργία για ακόμη ένα παιχνίδι και οι δόσεις αλαζονείας ήταν κάποια από τα στοιχεία τα οποία κόστισαν στην ομάδα και έφεραν την ήττα.

Αυτά προβληματίζουν τον φίλο του ΠΑΟΚ και όχι το γεγονός ότι έσπασε το αήττητο.

Το σερί των 51 αγώνων χωρίς ήττα κάποια στιγμή θα σταματούσε και έτυχε να σταματήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο  ΠΑΟΚ καλείται να ανασυνταχθεί όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται για να επανέλθει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Τώρα είναι η ώρα αυτοκριτικής και ανασύνταξης εν όψει της συνέχειας. Στόχος είναι να εντοπιστούν τα λάθη από τον ίδιο τον προπονητή και τους παίκτες του έτσι ώστε η ομάδα στην συνέχεια να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή.

Ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα καλείται να διαχειριστεί μία κατάσταση αρκετά δύσκολη συνυπολογίζοντας την πίεση που υπάρχει όταν κάποιος κάνει πρωταθλητισμό.

Ενδεχομένως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο  προσωπικό στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει φέτος.

ΥΓ: Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς.

in2sports.gr | Αθλητική Ενημέρωση

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ