Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται αλλαγές

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται αλλαγές

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται αλλαγές.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, βρίσκεται σε πτώση, λόγο κρίσης αλλά δεν φταίει μόνο αυτή…. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι κόντρες μεταξύ των παραγόντων, που για το δικό του συμφέρον ο καθένας θέλει με κάθε τρόπο να φτάσει στην κορυφή.

Το ποδόσφαιρο μας μπορεί να φτάσει ψηλά, κάνοντας σωστά βήματα, που θα φέρουν και πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου που απέχει σε μεγάλο ποσοστό από τα γήπεδα. Έχει χαθεί το ενδιαφέρον, γιατί αντί να γινόμαστε καλύτεροι, κάνουμε βήματα προς τα πίσω…

Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ πρέπει να γίνει παρακαταθήκη και για τους υπόλοιπους, ώστε να επαναλάβουν μια ανάλογη προσπάθεια και γιατί όχι και καλύτερη!!!

Ads

Πρέπει να αφήσουν τις κόντρες, και να κάνουν το καλύτερο για τις ομάδες τους γιατί η Ελλάδα χρειάζεται ένα ποδόσφαιρο που έχει να δώσει, όχι μόνο να γίνεται πόλεμος από ανακοινώσεις για ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και τέλος.

Η νέα αρχή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, χρειάζεται δυνατούς τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή, ομάδες από την επαρχία που διψούν για διάκριση και 16 ομάδες όχι 14, χωρίς κόσμο και κίνητρο!!!

Ας σκεφτούμε λογικά γιατί ο περισσότερος κόσμος βλέπει τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παρά το δικό μας, καθώς επίσης να ενισχυθούν από ομάδες και τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών, όπως πχ η Β’ Εθνική να έχει τουλάχιστον 18 ομάδες, όχι 12 όπως φέτος, και μια Γ’ Εθνική με δύο ομίλους από 18 ομάδες όπως ήταν παλιότερα, και να γίνει μια κατηγορία Ερασιτεχνικό όπως η παλιά Δ’ Εθνική. Νομίζω ότι ο κόσμος στην Ελλάδα θέλει να δει κάτι ενδιαφέρον, το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, κερδίσεις ή χάσεις!!!

Επιμέλεια: Δημήτρης Δικαίος.


“Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται αλλαγές”

in2sports.gr | Αθλητική Ενημέρωση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣ
ads