Τέλος ο Βράνιες από την ΑΕΚ!

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ καθώς η Άντερλεχτ δεν συναινεί στην επιμήκυνση του δανεισμού του. Η «Ένωση» γνωστοποίησε σήμερα (16/6) στην ομάδα του Βελγίου πως ο δανεισμός του Βόσνιου ολοκληρώνεται και πως ο κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για να διαπιστώσουν αν θα μπορέσουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Βράνιες μέχρι και το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, όταν και θα πέσει η αυλαία των εγχώριων υποχρεώσεων των Ελληνικών ομάδων.

ΑΕΚ και Άντερλεχτ δεν μπόρεσαν να βρουν κοινή γραμμή «πλεύσης» και οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν επίσημα τους Βέλγους για τη λήξη του δανεισμού του Βράνιες. Πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι την περίμεναν λόγω της στάσης που είχε δείξει η Άντερλεχτ από τις πρώτες συζητήσεις που έγιναν με την ΑΕΚ, με την υπομονή των ανθρώπων της Ελληνικής ομάδας να εξαντλείται και να μπαίνει τέλος λίγες ημέρες πριν τον τερματισμό του δανεισμού.

Ακολούθησε εδώ την σελίδα μας στο Facebook 

in2sports