Πόσο δύσκολο είναι να γινει ένας τελικός…;;;

Και η αναβολή μόλις έγινε απροσδιοριστη ημερομηνία διεξαγωγής… Αγωγές, εξώδικα, ρήτρες τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μηνύσεις και ένα αλαλούμ ατελείωτο, για ένα ματς που τελικά θα γίνει χωρίς κόσμο για λόγους covid-19.
Το ζήτημα δεν είναι πιο γήπεδο είναι το καταλληλοτερο μιας και όλες οι Ε. Π. Σ. ανά την χώρα βγήκαν να δηλώσουν ενδιαφέρον αλλά εγώ ξαναρωτάω. Έχουμε δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν ένα τίτλο ντάλα κατακαλοκαιρο και με διαφορετικό δείκτη ψυχολογίας σε μια σεζόν που όλοι λέμε να φύγει και να μην ξανάρθει….
Πως είναι ποτέ δυνατόν να στέκει μια πρόταση για διεξαγωγή του τελικού κοντά στο 15αυγουστο και με την προετοιμασία να απέχει μόλις μία εβδομάδα…;;;
Δεν ξέρω τι πρόκειται να αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες από τα αρμόδια όργανα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι κινήσεις μόνο επιστροφή στην κανονικότητα δεν δείχνουν για το ποδόσφαιρο.
Το να σέρνει μια συζήτηση εδώ και μια εβδομάδα για το αν πρέπει να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ, να πάει Ριζουπολη, να διαφωνούν οι αστυνομικές αρχές και τελικά μερικά 24ωρα πριν να πηγαίνουμε σε επ’ αόριστον αναβολή συγγνώμη αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να μένει ζωντανό όλο τον χρόνο και όχι να το νεκρανασταινεται…

Ακολούθησε μας εδώ στο facebook

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΣ