Πριν μιλήσουμε ας ακούσουμε πρώτα….

Ο Στέλιος Παπαντωνίου δημοσιογράφος του PAOKDAY γράφει στο in2sports για την πρόταση που δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νεά Τούμπα και ξεκαθαρίζει πως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την στιγμή που βγήκε η είδηση  για την πρόταση που έχει δεχθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Esta Construction (κατασκευαστική από την Τουρκία) για τη νέα Τούμπα.

Είναι λογικό να γίνει ένας μικρός πανικός καθώς υπάρχει μπόλικη ίγντριγκα στο θέμα. Ο ΠΑΟΚ από μόνος τους πουλάει. Όταν όμως στην συζήτηση μπαίνει  το νέο του  γήπεδο  και η  κατασκευαστική που έκανε την πρόταση τυχαίνει να είναι από την Τουρκία, τότε το θέμα έχει μπόλικο ζουμί για ανάλυση κάθε είδους από τους κλασικούς Ελληνάρες που πρώτα θα πούνε την άποψη τους και μετά θα κάτσουν να διαβάσουν ή να ακούσουν πως έχει η κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα.

Αλλά πριν πούμε αν συμφωνούμε ή όχι πάμε να κάνουμε μια καταγραφή των δεδομένων που έχουμε έως  αυτή την στιγμή.

Έως αυτή την στιγμή που η αφεντιά μου γράφει το κείμενο που έχετε μπροστά σας ξέρουμε πως η Esta Construction  που είναι από την Τουρκία ενδιαφέρεται να εμπλακεί  στη Νέα Τούμπα. Κάτι που το έχει επιβεβαιώσει και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του “δικεφάλου” δεν προχώρησαν σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης κατασκευαστικής εταιρείας.

Ούτε ανέφερε κάποιος πως έχει γίνει αποδεκτή η πρόταση που έχει κατατεθεί.

Άρα χθες και σήμερα μιλάμε για μια πρόταση που όντως έγινε χωρίς να γνωρίζουμε βασικά πράγματα.

Θέλει να αναλάβει το έργο;

Θέλει να μπει σαν χορηγός ;

Θέλει να μπει σαν χορηγός του ονόματος του γηπέδου;

Είναι συμφέρουσα για τον ΠΑΟΚ η πρόταση;

Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις;

Και αν συνεχίσω μπορώ να σας γράψω ακόμη καμιά δεκαριά ερωτήσεις προκειμένου να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε μια πρόταση που ουσιαστικά δεν ξέρουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ  για το περιεχόμενο της.

Άρα όποια κουβέντα και αν ανοίξει  την δεδομένη χρονική στιγμή  είναι 100% αυθαίρετη και μπορεί να χαρακτηριστεί πως γίνεται και επι σκοπού…

Οπότε καλό θα είναι να κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες (σύντομα θα γίνει αυτό) για να μπορέσουμε να βγάλουμε ορθά συμπεράσματα.

Εδώ θα είμαστε για να σχολιάσουμε όλα τα θετικά και τα αρνητικά….

in2sports.gr | Αθλητική Ενημέρωση

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ