Πράσινα Όλα …

Από αυτή εδώ την γωνία θα σχολιάζουμε τι γίνεται στον πλανήτη Παναθηναϊκό! Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον ποδοσφαιρικό που τα τελευταία χρόνια έχει πιάσει πάτο και το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ!

Απογοητευτική η φετινή του εικόνα….και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο…το θέαμα στο γήπεδο που δεν προσφέρει η το θέαμα των άδειων κερκίδων στο ΟΑΚΑ….η ομάδα μέσα στο γήπεδο το παλεύει όσο μπορεί αλλά είναι φανερό πως της λείπει η ποιότητα .

Ο κόσμος από την πλευρά του έχει χάσει την ελπίδα του, την πίστη του και την υπομονή του και φυσικά δεν έχει άδικο! Εδώ και χρόνια βλέπει την μια χρονιά μετά την άλλη να πηγαίνει χαμένη και την ομάδα μακριά από τους τίτλους.

Αν όμως κάνεις συγκρίσεις με το εξωτερικό σε πιάνει θλίψη. Κι άλλες ομάδες έπιασαν πάτο, υποβιβάστηκαν σε χαμηλότερη κατηγορία αλλά ο κόσμος γέμισε το γήπεδο τους και με την στήριξη τους σε όλα τα επίπεδα της βοήθησε να σταθούν στα πόδια τους. Στην Ελλάδα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Αγωνιστικά η μόνη του ελπίδα είναι να στηρίξει τα δικά του παιδιά από τις ακαδημίες που πάντα έβγαζε ταλέντα ώστε να δημιουργήσει τις βάσεις για να δημιουργήσει κάτι καλό!  Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο !

in2sports.gr | Αθλητική Ενημέρωση

in2sports