Ο Γιάννης έκανε αυτό που έπρεπε.

Ο Γιάννης έκανε αυτό που έπρεπε φέτος προς το παρόν τουλάχιστον. Κάτι που οποιοσδήποτε άλλος MVP στην θεση του ίσως δεν θα έκανε ή θα επαναπαυόταν σε ένα ίδιο στυλ παιχνιδιού.

Ο Αντετοκούνμπο δούλεψε πολύ το σουτ του και βελτίωσε κατά πολύ το ποσοστό του το τρίποντο σουτάροντας και περισσότερο. Την χρονιά 2018-2019 στην κανονική περίοδο σούταρε με ποσοστό 26% με 0.6 τρίποντα ανά παιχνίδι. Ενώ φέτος είναι ήδη στο 34% με 1.8 τρίποντα ανά παιχνίδι.

Με αυτό έχει καταφέρει δυο πράγματα το πρώτο είναι ότι βάζει στην στατιστική του ξεκούραστους πόντους. Και το δεύτερο είναι ότι μπερδεύει τους αντιπάλους που πλέον αρχίζουν να τον μαρκάρουν και στην γραμμή του τρίποντου. Σαν αποτέλεσμα να του είναι πιο εύκολο να πασάρει ή να κάνει ντράιβ.

Η ομαδα δυνάμωσε φέτος είναι ήδη δεμένη αφού ο βασικός κορμός Bledsoe, Hill, Brook Lopez, Illyasova και Middleton παίζουν μαζί ήδη 2 χρόνια κάποιοι και περισσότερο. Και με της προσθήκες του Korver και του Robin Lopez και μια ενδεχόμενη ίσως όπως ακούγεται τελευταία του Chris Paul έκαναν τους Bucks ομαδα τίτλου.

Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι ότι ο Γίαννης δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του, δούλεψε και δουλεύει σκληρά και έχοντας πλέον όλη την οικογένεια του στην Αμερική και τον Θανάση στους Bucks είναι πιο χαρούμενος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΙΔΗΣ