Νιόπλιας: «Τέλος καλό, όλα καλά αλλά να μη μας ξανασυμβεί» (Video)

Στη κάμερα του ΟΦΗ TV μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής των Play Out. 

Ο ΟΦΗ το Σάββατο 15 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με την αναμέτρηση να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Καθώς οι Κρητικοί έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Super League. Ενώ η ομάδα του Αγρινίου ακόμα και να κερδίσει, θα παλέψει με τον 2ο της Super League 2 για μία θέση στη Super League.

Ο Νίκος Νιόπλιας είπε χαρακτηριστικά πως ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που πρέπει να παλεύει για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας και μετέπειτα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του. Για τον Παναιτωλικό δήλωσε, πως αν προετοιμαστεί όπως πρέπει θα παραμείνει στην Super League.

Όλα όσα είπε προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, στο ΟΦΗ TV:

«Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά να μη μας ξανασυμβεί γιατί είμαστε ομάδα που πρέπει να παλεύει για τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας. Πράγματι είναι παιχνίδι πιο χαλαρό, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες, τους ευχαριστήσαμε με τη Λαμία. Υπάρχουν κάποιοι που είναι πίσω από τη σκηνή, οι συνεργάτες. Οι συνεργάτες του προπονητή και των παικτών. Να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μου και προπονητή φυσικής κατάστασης, Ευθύμη Κυπριανό, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, τον αναλυτή μας Τάσο Πρίτσα, τον Κωνσταντίνο Νομικό, τους φροντιστές και τους γιατρούς που έκαναν, ειδικά στο τέλος, τον μεγαλύτερο αγώνα. Προσπάθησαν να ετοιμάσουν πιο γρήγορα τους παίκτες για τους τελικούς που δώσαμε. 

Ο Παναιτωλικός είχε πάρα πολύ καλούς παίκτες, αλλά η χημεία της ομάδας ήταν τέτοια που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή. Είμαι σίγουρος, βλέποντας τη Super League 2, ότι αν ο Παναιτωλικός προετοιμαστεί όπως πρέπει, θα μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Το κίνητρο πρέπει να το έχει ο παίκτης, είναι επαγγελματίας. Είτε παίζει φιλικό είτε είναι πρωτάθλημα». 

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

ΧΡΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ