Μπόλονι: «Το έτοιμοι είναι δύσκολη λέξη, ποτέ δεν θα είμαστε»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη κάμερα των αθλητικών καναλιών Novasports, εν όψει της αναμέτρησης με Άρη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα του είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επιτυχίες, απάντησε χαρακτηρίστηκα πως πρέπει να ρωτήσουν τον Θεό! Ενώ σε ερώτηση που του έγινε αν οι πράσινοι είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Άρη, ο Λάζλο Μπόλονι “κράτησε χαμηλά την μπάλα”.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη κάμερα της Nova:
Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις επιτυχίες: 

«Την ερώτηση σας πρέπει να την απευθύνουμε στον Θεό. Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

Για το αν είναι έτοιμοι οι Πράσινοι για το ματς με τον Άρη:

«Καταλαβαίνω την ερώτηση. Το έτοιμοι είναι δύσκολη λέξη, ποτέ δεν θα είμαστε, γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας ωθούν στο να βελτιωνόμαστε περισσότερο. Η τελειότητα δεν θα γίνει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Άρη:

«Θα μπορούσα να πως εύκολα πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Ας μείνουμε ήσυχοι. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση. Δεν είναι κατά τη τύχη ο Άρης στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντι τους».

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

ΧΡΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ