Μίτσελ και Γκομπέρ για διαιτησία: «Είναι γελοίο, μας π@δ@νε»

Έπειτα από την ήττα των Τζαζ από τους Σίξερς, οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ εξέφρασαν με πολύ έντονο τρόπο τα παράπονά τους από τη διαιτησία.

Μίτσελ και Γκομπέρ για διαιτησία: «Είναι γελοίο, μας π@δ@νε»

Οι Τζαζ ηττήθηκαν στην παράταση από τους Σίξερς με 131-123, με τους «Μορμόνους» να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία. Η Γιούτα εκτέλεσε 16 λιγότερες ελεύθερες βολές από τη Φιλαδέλφεια (35-19), ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ αποβλήθηκε στο τέλος με δύο τεχνικές ποινές.

Έτσι, οι Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ μετά τη λήξη του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονά τους από τους «γκρι» με όχι τόσο ήπιο τρόπο.

Αρχικά, ο Μίτσελ δήλωσε: «Δεν είμαι από αυτούς που κατηγορούν τους διαιτητές για μία ήττα, αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Υπήρξαν παιχνίδια που νικήσαμε και παιχνίδια που χάσαμε. Αλλά αυτή η διαιτησία… Είμαστε καλοί και δεν κάνουμε παράπονα, παλεύουμε, αλλά μας π@δ@νε με κάποιο τρόπο, καταλαβαίνετε;

Για εμένα νικήσαμε αυτό το παιχνίδι. Όπως είπα όμως δίνω συγχαρητήρια στους Σίξερς. Αλλά όλο αυτό συμβαίνει με συνέπεια και η ερώτηση είναι: Τι μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να το αντέξουμε; Είμαστε αλήθεια στην πρώτη θέση στην Δύση; Ναι, διάολε είμαστε. Και καταντάει γ@μ@μ@νο γελοίο αυτό που συμβαίνει».

Στη συνέχεια ο Ρούντι Γκομπέρ πρόσθεσε στα όσα είπε ο συμπαίκτης του: «Οι δικοί μας παίκτες δεν παίρνουν σφυρίγματα που παίρνει όλη η γ@μ@μ@νη λίγκα. Ξέρουμε ότι είμαστε οι Τζαζ και ίσως ο κόσμος δεν θέλει να δει πόσο μακριά θα πάμε, αλλά είναι απογοητευτικό. Κόντρα στους Σϊξερς, τρεις σερί φάσεις ο Κόνλεϊ πήγε προς το καλάθι και τον τραβούσαν και δεν δόθηκε τίποτα. Και στην άλλη πλευρά του παρκέ βλέπουμε ανύπαρκτα φάουλ να καταλογίζονται εναντίον μας”.

Νομίζω ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι ασέβεια για το ίδιο το μπάσκετ και την ομάδα μας και ελπίζω να δουν όλοι τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να ντραπούν όσοι το δουν. Δεν θέλω να το πω, αλλά έπειτα από 8 χρόνια που παίζω σε ομάδα που βρίσκεται σε μικρή αγορά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να ξεπεράσουμε».

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ EuroLeague: «Βουλιάζει» ο Ολυμπιακός, πάτησε οκτάδα η Φενέρ

in2sports