Καληνύχτα Παναθηναϊκέ…

Καληνύχτα Παναθηναϊκέ...

Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου επικίνδυνος για την υγεία μας 

Άλλη μια μαύρη σελίδα για τον Παναθηναϊκό γράφτηκε επί ημερών Γιάννη Αλαφούζου καθώς μετά την ήττα από την ΑΕΚ η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης!

Και πώς να μην μείνει όταν ο μεγαλομέτοχος κάνει πειράματα και παίζει με την τύχη της ομάδας και με τα νεύρα των οπαδών και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Όλα ξεκίνησαν πέρσι το καλοκαίρι που αποφάσισε να διώξει τον προπονητή Γιώργο Δώνη, με άσχημο μάλιστα τρόπο, και να ανεχτεί την επιλογή του τότε Ισπανού τεχνικού διευθυντή Ρόκα που του έφερε για τον πάγκο έναν συμπατριώτη του μαθητευόμενο προπονητή ονόματι Ντάνι Πογιάτος. 

Και αφού δεν είδε προκοπή με το Ισπανικό δίδυμο και η ομάδα είχε γίνει σκορποχώρι και είχε πετάξει πολλούς βαθμούς αποφάσισε φυσικά να προβεί σε αλλαγές.

Επιλογή του για τον πάγκο της ομάδας ο Λάζλο Μπόλονι ο οποίος στην συνέχεια διάλεξε τον τεχνικό διευθυντή! Σε όλες της ομάδες του κόσμου έχουμε τον τεχνικό διευθυντή να διαλέγει τον προπονητή, ανάλογα με το ρόστερ της ομάδας και το σύστημα που θεωρεί πως ταιριάζει, στον Παναθηναϊκό όμως του Γιάννη Αλαφούζου έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να διαλέγει ο προπονητής τον τεχνικό διευθυντή!

Και αν τα πρώτα αποτελέσματα με τον Μπόλονι στον πάγκο ήταν θετικά δεν είχαμε την ίδια αποτελεσματικότητα στο φινάλε των play offs με την ομάδα να έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια και μετά την σημερινή ήττα της να μένει εκτός Ευρώπης!

Από αύριο θα διαβάζουμε ύμνους για την διάθεση του μεγαλομετόχου να ανεβάσει το μπάτζετ, την διάθεση του να φέρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες αλλά όσο δεν κάνει ούτε καν τα βασικά όπως κάθε επαγγελματική ομάδα τότε το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Τα βασικά σημαίνει πως δεν αλλάζεις πετυχημένους προπονητές των οποίων το όνομα φωνάζουν ρυθμικά οι οπαδοί, τα βασικά σημαίνει πως η ομάδα στελεχώνεται από ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και τα βασικά σημαίνει πως η ομάδα έχει δικό της τμήμα σκάουτινγκ και δεν εξαρτάται από τον κάθε τεχνικό διευθυντή που σε παραμυθιάζει κύριε Γιάννη πως είναι ο ποδοσφαιρικός Θεός και θα σου φέρει τζάμπα παιχταράδες εκατομμυρίων.

Άλλη μια αποτυχημένη χρονιά λοιπόν για τον Παναθηναϊκό με σφραγίδα Γιάννη Αλαφούζου…..

Είναι τεράστια «επιτυχία» να έχει βάλει αποδεδειγμένα δεκάδες εκατομμύρια στην ομάδα και να έχει μόνο αποτυχίες….

Και ακόμα πιο τεράστια «επιτυχία» που δεν μαθαίνει από τα λάθη του…..

Καληνύχτα Παναθηναϊκέ ..αυτή η ομάδα δεν θα αλλάξει ποτέ ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ… 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ