Καββαδάς: «Κλείνει μία επιτυχημένη πορεία στη Ρίγα»

Απόλυτα πετυχημένη είναι η παρουσία της Εθνικής στα «παράθυρα», αφού προκρίθηκε στο Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τον Βασίλη Καββαδά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς στο www.basket.gr:

«Σίγουρα η αίσθηση στο τέλος της χθεσινής βραδιάς δεν ήταν ωραία, αφού πέρα από το αποτέλεσμα δεν παλέψαμε και στα 40 λεπτά όπως μπορούσαμε, όμως υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Η ευκαιρία που πήραν έξι από τα επτά πρωτοεμφανιζόμενα με την Εθνική Ανδρών παιδιά ήταν ένα σημαντικό γεγονός. Μας έκανε κι εμάς τους κάπως παλιότερους να θυμηθούμε τη σχετική εμπειρία, αλλά σίγουρα πρόσφερε και μια εικόνα ανανέωσης.

Η πρόκριση επίσης, νομίζω ότι χθες το βράδυ ξαναφάνηκε πόσο σημαντικό επίτευγμα ήταν. Αυτά τα προκριματικά με τις ιδιαιτερότητες που όλοι γνωρίζουν κρύβουν πολλές παγίδες και το πάθημα των Λετονών λέει πολλά. Εμείς ήρθαμε εδώ εξασφαλισμένοι. Η Εθνική Ομάδα θα είναι παρούσα σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού και νομίζω ότι κλείνει εδώ στη Ρίγα μια συνολικά επιτυχημένη πορεία.

Μας μένει ένα παιχνίδι, στο οποίο εννοείται ότι υπάρχει στόχος, πάντα υπάρχει στόχος όταν παίζεις με την Εθνική. Μπορεί βαθμολογικά και πάλι να μην κρίνεται κάτι, αλλά θέλουμε να είναι όμορφη η τελευταία εικόνα αυτής της ομάδας, στο τελευταίο ραντεβού αυτής της πορείας».

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι 4 παίχτες που μπαίνουν σήμερα…

in2sports