Δεληκώστας: «Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, θέλουμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεΐ του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας, πλαίσια της κλήρωσης της Volley League μίλησε για την σεζόν που ξεκινάει για τον δικέφαλο του Βορρά, υποστηρίζοντας πως αυτό θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και πως οι ασπρόμαυροι θα διεκδικήσουν το Νταμπλ.

Με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δηλώνει:

«Εύχομαι υγεία σε όλο το κόσμο και εύχομαι να μην υπάρχει κανένα κρούσμα κορονοϊού στο πρωτάθλημά μας. Στον ΠΑΟΚ φέτος υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν το πως δουλεύουμε και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Αισθανόμαστε δυνατοί αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο.

Υπάρχουν τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες φέτος και θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν και άλλες ομάδες όμως που έχουν αξιόλογα ρόστερ όπως η Κηφισιά, ο Μίλωνας.

Θα ήθελα να τονίσω πως όλοι έχουμε τον ρόλο μας, οι προπονητές να βελτιώσουν τους παίκτες τους, οι παράγοντες να βελτιώσουν τα σωματεία αλλά μην ξεχνάμε πως οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και πρέπει να τους μάθουμε πως να ενεργούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ΠΑΣΑΠ έχει πολύ καλό πρόεδρο και κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

ΧΡΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ