Γκατούζο: «Η Μίλαν πιστεύει στον Ιμπραχίμοβιτς»

Η Μίλαν κέρδισε με 3-1 την Νάπολι, με τον Τζενάρο Γκατούζο μετά την ήττα να μιλά με πολύ καλά λόγια για τον Ζλάνταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός έπαιξε κομβικό ρόλο στην νίκη της Μίλαν, αφού σκόραρε δύο φορές οδηγώντας τους Ροσονέρι στην επικράτηση του ντέρμπι. Φτάνοντας μάλιστα τα 10 γκολ στην Serie A.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για αυτόν ο προπονητής της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο. Με τον Ιταλό να λέει χαρακτηριστικά πως ο  “Ίμπρα” μοιάζει πιο δυνατός τώρα σε σχέση με πριν 10-12 χρόνια.

«Η Μίλαν πιστεύει στον Ίμπρα. Πιστεύουν 100% σε ό,τι κάνουν. Μοιάζει νομίζω πιο δυνατός τώρα απ’ ότι πριν 10-12 χρόνια. Του βγάζουν σέντρες, γιατί ξέρουν ότι στο τέλος θα τις πάρει»

Ενώ για την ήττα της ομάδας του, ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για την κακή προετοιμασία του ντέρμπι.

«Λάθη γίνονται. Τα κάναμε όλα μόνοι μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δημιουργήσαμε φάσεις και γι’ αυτούς. Είμαι ο υπεύθυνος και κάθε φορά που έχουμε να δώσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, κάτι γίνεται. Πρέπει να βάλουμε υψηλότερους στόχους. Είναι δικό μου πρόβλημα, αφού δεν μπορώ να δώσω σωστή κατεύθυνση στην ομάδα μου σε ορισμένα παιχνίδια»

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

ΧΡΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ