Γαλανόλευκη αχαριστία…

 

25η Μαρτίου φτάνει και κόβει το πρόγραμμα η Εθνική Ελλάδος. Μια ομάδα που δεν χρειάζεται να χτυπήσει αμυντικός για να καλέσει τον Δέλη. Βασικός θα έπρεπε να είναι ο κάπτεν του Άρη σε σύγκριση με Σβάρνες και λοιπά καράβια σε τρικυμία.

Οι πληροφορίες που μετέφερα επαληθεύτηκαν σχεδόν 100% και ο Ράσταβατς γίνεται “μήλον της έριδος” στην Αθήνα, πλέον. Προβάδισμα έχει η “Αγιά Σοφιά” και ακολουθεί η Λεωφόρος, μου λένε!
Εξάλλου, μετά το φινάλε στην γενέτειρα γη του Θοδωρή Κολοκοτρώνη, δεν βλέπω πώς μπορεί να πάρει μαζί του τον κίπερ στα πράσινα. Με κίτρινα παίζει βασικός… χτες!

Περιμένω τον φίλο από κάτω. Θα πιούμε καφέ και θα μεταφέρω όσα πρέπει, σύντομα, καλά να είμαστε. Θα μου πει για Ε.Π.Ο. και πολλά ακόμα, είπε. Στο τηλέφωνο λέει λίγα. Ακούνε πολλοί, είπε ξανά!

ΥΓ Έσφιξαν τα γάλατα στο Αγρίνιο. Στην Κρήτη είναι σφιγμένα 3 μήνες κοντά. Παρακαλάνε πολλοί να συνεχίσει πρώτο το “τρένο” της Νίκαιας στην Βου Εθνική. Κανένας δεν θέλει μπαράζ μαζί τους, μαθαίνω.

Γεροί να είμαστε, να τα πούμε λίαν συντόμως. Ως τότε, μεσολαβεί Εθνική και θρησκευτική γιορτή και γενέθλια Άρη. Δώρο στον εαυτό του, σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες…

Χαίρεται!

 

“Πολύς καπνός στο μαγαζί. Μπιλιάρδο, μπαλάκια, ηλεκτρονικά παλιάς κοπής. Κάπου, στο βάθος, μια φιγούρα ζυγίζει το χέρι και πετάει στον στόχο 3 βελάκια…!”

in2sports