Άνχελ Λόπες: «Ο Δουβίκας είναι killer, δολοφόνος στην περιοχή»

Στο Metrosport μίλησε ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Βόλου.

Με τον Άνχελ Λόπες να ανέφερε για την εικόνα της ομάδας του, πως παίζουν καλά και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Ενώ για τον νεαρό Δουβίκα που ξεχωρίζει στην ομάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντάς τον killer! Αποκάλυψε επίσης πως τον συμβουλεύει να μείνει σεμνός, ταπεινός και να δουλεύει σκληρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Λόπες, στο metrosport:

 Για την εικόνα του Βόλου:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε δύο νικηφόρα αποτελέσματα, παίζουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Είμαστε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα, είμαστε στο Κύπελλο. Μια πραγματικά απίστευτη χρονιά».

Για τη μετακίνηση του Δουβίκα:

«Έχει κάνει πρόοδο ο Δουβίκας. Θα είναι ένας από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Είναι killer, δολοφόνος στην περιοχή, καλός σκορερ και μπορεί να σκοράρει και εκτός περιοχής. Είναι επιθετικός που έχει ταχύτητα, είναι καλός με το κεφάλι, έχει αίσθηση του χώρου και πάει κόντρα στον αντίπαλο. Μπορει με την βελτίωση που παρουσιάζει μπορεί να παίξει στην La Liga στην Serie A. Το πιστεύω».

Για Τζόλη και Δουβίκα:

«Ο ένας παίζει αριστερά ενώ ο Δουβίκας παίζει περισσότερο στην περιοχή. Παίζουν σε δύο διαφορετικές θέσεις αλλά μπορούν να παίζουν μαζί στην ίδια ομάδα».

Για το αν μπορεί να γίνει ηγέτης:

«Είναι μόλις 21 και δεν μπορεί να είναι ηγέτης. Αν βελτιώσει τα ποσοστά του, παίζει σε μεγάλη ομάδα, σκοράρει θα μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες».

Τι συμβουλή θα του έδινε:

«Του λέω να μείνει σεμνός και ταπεινός. Να δουλεύει σκληρά. Βελτιώνεται καθημερινά, έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από την προπόνηση. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί και τον έχουμε εξελίξει».

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΑΕΛ: Ορίζεται εκ νέου το ματς με τον ΠΑΣ Λαμία

ΧΡΥΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ